פשטידת קישואים וירוקים – מקור לסיבים , ויטמינים ומינראלים

פשטידת קישואים וירוקים – מקור לסיבים , ויטמינים ומינראלים

מכילה 6 מנות, כל מנה 120 קלוריות בלבד

רכיבים:

6 קישואים פרוסים לעיגולים

1 בצל מטוגן בכפית שמן

כוס עשבי תיבול קצוצים

3 ביצים

3 כפות קמח כוסמין

שקית אבקת אפייה

מלח ופלפל שחור גרוס

פיירקס חסין אש

כף שיבולת שועל

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את הביצים, קמח, אבקת אפייה והמיונז לתערובת אחידה. מוסיפים את הקישואים, בצל מטוגן ועשבי התיבול. שופכים לפיירקס ומשטחים. מפזרים מעל כף קוואקר.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180 למשך 45 דקות.

 

בתיאבון,

קרן לפידות שווקי, תזונאית קלינית