סלט מלפפונים בבצל

סלט מלפפונים בבצל

 

(כל המתכון מכיל כ- 300 קלוריות)



מצרכים :

חצי ק"ג מלפפונים

ליטר מים רותחים

2 בצלים גדולים

גביע יוגורט 1.5%

שן שום

מיץ לימון לפי הטעם

פטרוזיליה קצוצה

2 כפיות שמן זית



אופן ההכנה:

מרתיחים את המים, מכניסים בצלים חתוכים לטבעות, מרתיחים שנית, מורידים מהאש, מסננים ומקררים.

חותכים את המלפפונים לאורך ומנקים מגרעינים, חותכים לרוחב (מקבלים חצאי עיגולים). מערבבים עם הבצל, שום, מלח, יוגורט, מיץ לימון ופטרוזיליה.



בתיאבון,

קרן לפידות שווקי, תזונאית קלינית